Erken Rezervasyon Ne Zaman Başlıyor?

Ets Tur Rezervasyon Ne Zaman Başlıyor?

Özellikle yaz ve kış aylarında ihtiyaç duyduğumuz tatilleri organize eden firmalara seyahat firmaları adı verilmektedir. Türkiye içinde ise önce çıkan tatil seyahat firmalarından biri olan ETS Tur pek çok imkan ile tatil severlerin yüzünü güldürmektedir.

1991 senesinde tatil severler için uygun fiyatlı ve konforlu tatil seçenekleri sunmak için kurulan firma turizm sektörü içerisinde adını yıllar geçtikçe daha sık duyurmaktadır.

ETS Tur yurt içinde ve yurt dışında yüzlerce otel ile sağladığı destinasyonu tatil yapmak isteyenler ile buluşturma noktasında tercih edilen firmalardandır.

Birçok ödülü bünyesinde barındıran ETS Tur aynı zamanda birçok ilke de imza atmaktadır. İlk erken rezervasyon uygulayan turizm firması gibi pek çok ilki bünyesinde taşımaktadır.

Tatil denilince akla gelen ETS Tur yazdan kışa geçişte yahut kıştan yaza geçerken belirli erken rezervasyon fırsatı oluşturmaktadır.

Erken Rezervasyon Fırsatı Nedir?

Mart-Nisan, Ekim-Kasım aylarında planladığınız bir tatili neredeyse aylar öncesinden tasarlayarak, uygun bir ekonomiklikte size bu tatil paketinin uygulanmasıdır.

Erken Rezervasyon İle Kazanacağınız Özellikler Nelerdir?

Erken rezervasyon fırsatı ile birlikte aslında sezonunda lüks diye adlandırılan bir tatile daha uygun indirimli bir fiyat üzerinden sahip olunabilmektedir. Özellikle yer kalmaz korkusu yaşama stresi böylelikle ETS Tur erken rezervasyon ile ortadan kalkmaktadır.

Erken Rezervasyon Dönemi Kampanyaları Ne Zaman Başlar?

Her yıl düzenlenen erken rezervasyon fırsatı Kasım-Aralık aylarında başlayarak yaz sezonunun başladığı ilk dönem arasında devam etmektedir. Bu süreç içerisinde Kasım aylarında planlanan bir yaz tatili için erken rezervasyon tercih edilerek yaz ayında yapılacak zam göz önüne alınmadan tatil planı kış mevsiminde oluşturulmuş olmaktadır. Tam tersi kış mevsimi için düşünülen bir tatil planı için yaz ayından ETS Tur ile yapılan indirimli rezervasyon ile de hem otelde yer ayrımı sağlanmış olmakta hem de düşünülen miktardan daha az fiyata kış tatili ayarlanmış bulunmaktadır.

Ets Tur aynı zamanda koşulsuz iptal koşulu sağlamakla birlikte tatili iptal etme seçeneği sunarak mağdur durumda kalımların da oldukça önüne geçebilmektedir. Özellikle 72 saat kuralı ile otele giriş yapılacak saatten 72 saat öncesine kadar rezervasyon iptali ile sizleri güvence altına alarak mağduriyet oluşmasını engellemektedir.

Erken Rezervasyon Yaptırmadan Evvel Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir?

Öncelikle istenilen tatilin nasıl bir tatil olduğu ve hangi ay içerisinde bu tatilin uygun olacağı belirlenmelidir. En önemli kısım olan konaklama seçeneklerinde sizin için en belirleyici olan özellikler sıralanarak konaklama yerinin seçilmesi gerekmektedir.

Eğer çocuklu bir tatil planlanmış ise; çocuk ile ilgili hizmet veren konaklama noktaları tercih edilmelidir veya balayı planlanmış ise; konaklama özelliklerinde mutlaka balayı otelleri tercihini göz önüne alarak seçim yapılması gerekmektedir. Böylelikle yapılacak olan seçimler sizin ve sevdiklerinizin daha konforlu bir tatil geçirmesine olanak sağlamaktadır. Erken rezervasyon için önemli tarihler düşünülerek seçim yapılmalıdır.